Love together homepageafbeelding

Is A Course in Miracles iets voor jou?


  • Ik ben sinds 2017 heel diep in Een Cursus in Wonderen gedoken (na een hernieuwde kennismaking met geweldige boek). Zó intensief zelfs, dat ik niets anders wil en nodig heb op mijn spirituele pad! 
  • De rijkdom van het onderricht in het tekst-deel van het boek is ongekend, de diepgang is onnavolgbaar. De tekst vormt het fundament van wat de Cursus ons leert. Dan is er het intensieve en wonderschone werkboek, dat je stap voor stap bij de hand neemt op dit pad en je leert om werkelijk te vergeven en je ego te doorzien. Én, om het uiteindelijk, ooit, los te kunnen laten.
  •  Elk jaar, als je een van de delen - de tekst, of het werkboek, of het handboek voor leraren- tot je neemt, wordt er een nieuwe laag van begrip  van het materiaal. Het boek biedt zo'n enorme schat aan inzichten, dat je nooit uitgelezen en uitgeleerd bent. Het is dan ook een boek dat een enorme bron van bekentenis voor je kan zijn: een manier van leven!

  • Uiteraard kun je zelf het boek lezen maar hulp daarbij is zo waardevol. Course Companions van Circle of Atonement is een uniek programma waarin je wordt begeleid in het lezen en praktisch beoefen van de Cursus. Meer over de achtergronden van Circle of Atonement en Course Companions lees je hier

  • Vanaf 2022 wil ik studiegroepen gaan leiden in Nederland, waarbij we de Engelse Complete and Annotated Edition gaan gebruiken van de Cursus. Dit is de eerste officiële CE-studiegroep is is voortgebracht d.m.v training door de Circle of Atonement, de uitgever van de CE-versie. (ook is er nu de gratis CE app, waar het hele boek in staat plus de audio!) 
  • Het is altijd fijn om in eigen land samen te studeren, want het geeft de mogelijkheid een Course-gemeenschap op te bouwen. Immers de Cursus roept zoveel vragen op en het is zo fijn om samen de tekst diepgaand te leren kennen. Het maakt daarbij niet uit of iemand beginnend Cursus student is of gevorderd. Want iedereen leert op zijn of haar niveau en je leert ook veel van elkaar. Meer informatie over komende studiegroepen e.d. lees je hier.
  •  
Love together homepageafbeelding