Love together homepageafbeelding

Is A Course in Miracles iets voor jou?

 
  • Ikzelf ben zo diep in de Cursus gedoken dat ik niets anders nodig heb op mijn spirituele pad. Het geeft dan ook alles: de rijkdom van stof in de tekst, dat is het fundament van wat de Cursus ons leert. En dan is er het onnavolgbare werkboek dat je stap voor stap meeneemt op dit pad en je leert om werkelijk te vergeven en je ego te doorzien en uiteindelijk, ooit, los te kunnen laten. Elk jaar, als je een van de delen - de tekst, of het werkboek, of het handboek voor leraren- tot je neemt, wordt er een nieuwe laag van begrip  van het materiaal. Het boek biedt zo'n enorme schat aan inzichten, dat je nooit uitgelezen en uitgeleerd bent. Het is dan ook een boek dat een enorme bron van bekentenis voor je kan zijn: een manier van leven!

  • Uiteraard kun je zelf het boek lezen maar hulp daarbij is zo waardevol. Course Companions van Circle of Atonement is een uniek programma waarin je wordt begeleid in het lezen en praktisch beoefen van de Cursus. Meer over de achtergronden van Circle of Atonement en Course Companions lees je hier

  • Vanaf 2022 wil ik studiegroepen gaan leiden in Nederland, waarbij we de Engelse Complete and Annotated Edition gaan gebruiken van de Cursus. Dit zal de eerstee officiële CE-studiegroep worden die verbonden is met Circle of Atonement, de uitgever van de CE-versie. Het is altijd fijn om in eigen land samen te studeren, want het geeft de mogelijkheid een Course-gemeenschap op te bouwen. Immers de Cursus roept zoveel vragen op en het is zo fijn om samen de tekst diepgaand te leren kennen. Het maakt daarbij niet uit of iemand beginnend Cursus student is of gevorderd. Want iedereen leert op zijn of haar niveau en je leert ook veel van elkaar. Meer informatie over komende studiegroepen e.d. lees je hier.
  •  

Love together homepageafbeelding