Love together homepageafbeelding

studieGroepen, 'Course-based healing' en begeleiding

Love together homepageafbeelding

ACIM CE STUDIEGROEP (Tekstboek)

1 1/2 UUR PER BIJEENKOMST  | KOSTEN PER KEER 10 €, / BETALING IN TERMIJNEN MOGELIJK

In deze studiegroep bestuderen we samen de Engelse CE. Deze studiegroep wordt online gegeven d.m.v. Zoom d.m.v. wekelijkse bijeenkomsten van 1 1/2 uur en zijn geschikt voor beginners zowel als gevorderden! (De donderdagavond groep is reeds gestart, en in januari 2023 zal waarschijnlijk een ochtend studiegroep starten)

We gaan in 18 maanden samen aan de slag met het Tekst-deel van de Cursus. Discussies tijdens de studiegroep zijn in het Nederlands en de teksten die we lezen zijn uiteraard in het Engels. Elke week lees je hoofdstukken uit de Cursus die je toepast op je dagelijks leven. Daarbij komen veel vragen op, of weerstanden, of juist heel mooie inzichten. In de les delen we ervaringen aangaande de toepassing van de tekst en kijken we naar wat de tekst daadwerkelijk van ons vraagt. Een geweldige reis om samen te maken! 

N.B. Nadat we het hele Tekst-deel hebben gelezen van de Cursus, kan deze studiegroep overgaan, voor wie dat wil,  in een Werkboek-studiegroep. (Deze start in januari 2024)

Wil je meer informatie over startdata e.d. dan kun je mailen met Valentine Laout: lovetogether@laout.nl

Love together homepageafbeelding

ACIM CE Studiegroep (werkboek)

1 1/2 UUR PER BIJEENKOMST  | KOSTEN PER KEER 10 €, / BETALING IN TERMIJNEN MOGELIJK


Het werkboek van ACIM (CE) is een zeer praktisch spiritueel programma met elke dag 1 les, in 365 dagen. In deze groep hebben we wekelijkse bijeenkomsten en bespreken we de lessen van die week en hoe we ze hebben toegepast in ons leven. Dit zal wezenlijke veranderen in ons leven teweeg brengen. 

Een Werkboek groep zal starten in januari 2024. Op een nader te bepalen tijdstip.

Wil je meer informatie over startdata e.d. dan kun je mailen met Valentine Laout: lovetogether@laout.nl

Love together homepageafbeelding

Course-based healing / Healing Circle

 1/2 UUR PER BIJEENKOMST via Zoom  | géén kosten | 1 keer per maand op de 4e zaterdag van de maand om 21 uur


Een Healing Circle is een groep mensen die zowel genezing willen ervaren én dit willen geven aan anderen. De Healing Circle die ik met een aantal andere healers leidt, is gehéél op de Cursus gericht. Doordat leider(s) en deelnemers samenkomen en zich verbinden op het niveau van de geest, is er als het ware de "uitnodiging tot genezing" binnen de heilige ruimte van de Healing Circle. 

Je kunt verwachten dat de Healing Circle de volgende elementen bevat:

* Een openingsgebed gebaseerd op "Een Cursus in Wonderen"
* Meditatietijd, waarin je zelf heling kunt ontvangen
* Het uitbreiden van de heling naar anderen
* Een afsluitend gebed

Ik heb opleidingen gedaan in Reiki en Trance Healing. Voor "Course-Based Healing" heb ik een 6-weekse training gehad bij Circle of Atonement door Robert Perry en Emily Bennington-Perry. Ik houdt me nu alleen nog bezig met Coursed-based Healing, geen andere vormen.

Eerste bijeenkomst 23 september 2023. geef je op door te mailen naar: lovetogether@laout.nl
N.B.!Wil je een persoonlijke Coursed-based healing sessie tegen een vergoeding, neem dan contact op over de mogelijkheden met Valentine Laoutlovetogether@laout.nl

Love together homepageafbeelding

ACIM (CE) persoonlijke Studie-begeleiding

individuele studie-begeleiding / wekelijks

Wil je liever persoonlijke begeleiding ontvangen over hoe de Cursus te lezen en bestuderen en hoe de werkboek-lessen te doen, dan is er ook een-op-een begeleiding mogelijk. Ik maak gebruik van de Engelse Complete and Annotated Edition- of kortweg CE-versie  van Circle of Atonement (dus niet de Nederlandse FIP-versie). Ik kan je helpen de CE versie te doorgronden en je begeleiden bij je studie van dit geweldige boek, een spiritueel pad waar je, indien je het serieus bewandelt, je verder niets nodig hebt. Het boek heeft zoveel lagen en zo oneindig veel diepgang. 

Mail voor informatie en mogelijkheden naar Valentine Laout: lovetogether@laout.nl