Love together homepageafbeelding

studieGroepen en meer

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail mij dan gerust voor meer informatie: lovetogether@laout.nl

Love together homepageafbeelding

ACIM - Meer dan een intro

1 1/2 UUR PER LES | 80 € voor de hele Intro Cursus van 8 weken


Heb je altijd al willen weten wat De Cursus in Wonderen nu precies is? Dan is deze introductie cursus over ACIM misschien iets voor jou! Veel basisbegrippen van de Cursus en wat het nu precies inhoudt om dit spirituele pad te bewandelen, komen aan de orde. Alleen al deze introductiecursus kan veel veranderingen in je leven teweeg brengen.
Hoe? Online via Zoom en in het Nederlands (het boek zelf heb je niet per se nodig, al het materiaal wordt geleverd via uitreksels)
Duur: de intro-cursus vindt in 8 weken plaats tussen 19.30-21.00 uur en start in 2022. Meer weten over startdata e.d.? Mail naar lovetogether@laout.nl
Video van de les beschikbaar na afloop voor het geval je een keer niet aanwezig kunt zijn.

Love together homepageafbeelding

ACIM CE Studiegroep

1 1/2 uur per bijeenkomst  | kosten per keer 5 €, / betaling In termijnen mogelijk


In deze studiegroep bestuderen we samen de Engelse CE. Deze studiegroep wordt online gegeven d.m.v. Zoom (de groep start 12 mei 2022 d.m.v. wekelijkse bijeenkomsten van 1 1/2 uur en zijn geschikt voor beginners zowel als gevorderden!)

We gaan in 18 maanden samen aan de slag met het Tekst-deel van de Cursus. Discussies tijdens de studiegroep zijn in het Nederlands en de teksten die we lezen zijn uiteraard in het Engels. Elke week lees je hoofdstukken uit de Cursus die je toepast op je dagelijks leven. Daarbij komen veel vragen op, of weerstanden, of juist heel mooie inzichten. In de les delen we ervaringen aangaande de toepassing van de tekst en kijken we naar wat de tekst daadwerkelijk van ons vraagt. Een geweldige reis om samen te maken! 

Nadat we het hele Tekst-deel hebben gelezen van de Cursus, kan deze studiegroep overgaan in een Werkboek-studiegroep. 

Wil je meer informatie over startdata e.d. dan kun je mailen naar: lovetogether@laout.nl